Oletusasetusten muuttaminen Käyttäjän työkalut -valikossa

Tärkeää

• Sinun tulee kirjautua laitteelle muuttaaksesi alkuasetuksia Käyttäjän työkalut -valikossa.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

Kuva Käyttäjän työkalut -näppäimestä

2Valitse valikko painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

Jos haluat tarkistaa laskurin, paina [Laskuri].

Jos haluat säätää värien kohdistusta tai sävyerottelua, paina [Huolto].

Jos haluat muuttaa järjestelmäasetuksia, paina [Järjestelmä].

Jos haluat muuttaa tulostimen asetuksia, paina [Tulostin].

Jos haluat muuttaa kopiokoneen asetuksia, paina [Kopiokone].

Jos haluat muuttaa skannerin asetuksia, paina [Skanneri].

Jos haluat muuttaa faksin asetuksia, paina [Faksi].

Jos haluat vaihtaa näytön kielen, paina [Kieli].

3Valitse kohta painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

4Muuta asetuksia näytön ohjeiden mukaisesti ja paina [OK].

5Paina [Poistu].

Huom.

• Paina Käyttäjän työkalut -valikossa samanaikaisesti [Käyttäjän työkalut]- ja [Terävä]-näppäimiä ja paina sitten [Kyllä]. Tämän avulla voit palauttaa asetukset [Järjestelmä]- ja [Huolto]-valikoissa takaisin oletusasetuksiksi. (lukuun ottamatta kohdissa "Set Date", "Set Time", ja "Display/Print Counter" määriteytyjä arvoja).