Verkkoon yhdistämiseen liittyviä varotoimia

DHCP:n käyttö

Voit antaa DNS-palvelimelle isäntänimen.

• DHCP-palvelimen tukemat käyttöjärjestelmät: Windows Server 2003/2003 R2/2008/2008 R2 ja UNIX standard.

• DHCP-palvelimen antama IP-osoite voidaan tarkistaa liitäntäasetussivulta. Lisätietoja konfigurointisivun tulostamisesta, katso Tulosta liitäntäas.lista..

• Jos käytössä on useita DHCP-palvelimia, kaikkiin on tehtävä samanlainen konfigurointi. Tämä tulostin käyttää sen DHCP-palvelimen tietoja, joka vastaa ensin.