Faksin lähettäminen puhelun jälkeen

Ulkoisen puhelimen avulla voit lähettää faksin heti puhelun jälkeen sulkematta luuria ja valitsematta numeroa uudelleen.

1Aseta alkuperäinen laitteeseen.

2Nosta ulkoisen puhelimen luuri.

Lisätietoja ulkoisesta puhelimesta, katso Kytkeminen puhelinlinjaan (vain SG 3110SFNw).

3Valitse numero ulkoisella puhelimella.

4Kun toinen osapuoli vastaa puhelimeen, pyydä häntä painamaan faksin käynnistysnäppäintä.

5Jos kuulet korkean valintaäänen, paina [Mustavalko]-näppäintä.

6Paina [Läh tila] ja paina sitten [Mustavalkoinen]-näppäintä.

7Laita luuri paikalleen.