Faksin lähettäminen suoravalinnalla

Suoravalinnassa voit tarkistaa kohteen tilan kuuntelemalla valintaääntä laitteen kaiuttimesta. Jos sinulla on ylimääräinen puhelin, voit puhua ja lähettää faksin samalla kertaa.

Tärkeää

• Toiminto on käytettävissä vain välittömässä lähetystilassa.

• Toiminto ei ole käytettävissä internet-fakseissa.

1Paina [Faksi].

2Aseta alkuperäinen laitteeseen.

3Paina [Suoraval.].

Suoravalinta-näppäin

Näytölle tulee “Suora”.

4Valitse kohde numeronäppäimillä.

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä/Seis] ja yritä uudelleen.

5Jos kuulet korkean valintaäänen, paina [Mustavalko]-näppäintä.

6Paina [Läh tila] ja paina sitten [Mustavalkoinen]-näppäintä.

Lisätietoja lähetystilan valitsemisesta, katso Lähetystilan valitseminen.