Lähetystilan valitseminen

Tässä kerrotaan, miten lähetystila valitaan.

Lähetystiloja on kaksi: muistilähetys ja välitön lähetys.

Muistilähetys

Laite skannaa useita alkuperäisiä muistiin ja lähettää kaikki samalla kertaa. Toiminto on kätevä, kun on kiire ja haluat ottaa asiakirjan nopeasti pois laitteesta. Muistilähetyksellä faksi voidaan lähettää useaan kohteeseen samanaikaisesti.

Välitön lähetys

Laite skannaa alkuperäiset ja faksaa ne välittömästi, tallentamatta niitä muistiin. Toiminto on kätevä, kun haluat lähettää alkuperäisen asiakirjan nopeasti. Välittömällä lähetyksellä faksi voidaan lähettää vain yhteen kohteeseen kerrallaan..

1Paina [Faksi].

Kuva faksinäppäimestä

2Paina [Lähetystila].

3Paina[Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Muisti /Väl. läh.tila] ja paina sitten [OK].

4Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Muistilähetys] tai [Välitön lähetys] ja paina sitten [OK].