TWAIN-valintaikkunassa määritettävät asetukset

Tässä osassa käsitellään TWAIN-valintaikkunassa määritettäviä asetuksia.

Numeroitu kuva sovelluksen näytöstä

1. Näppäimet

• Scan

Tätä napsauttamalla voit aloittaa skannauksen.

• Esikatselu

Tätä napsauttamalla voit näyttää skannatun kuvan.

• Sulje

Tätä napsauttamalla voit sulkea TWAIN-ohjaimen käyttöliittimellä.

• Ohje

Tätä napsauttamalla avataan Ohje.

2. Alkuperäisen koko:

Määritä alkuperäisen koko. Saatavilla on kymmenen alkuperäisen oletusvakiokokoa.

3. Alkuperäisen suunta

Määritä paperin suunta, jos vakiopaperikoko on valittuna kohdassa [Original Size:].

4. Rotation:

Määritä sivun suunta.

5. Tietoja...

Näyttää TWAIN-ohjaimen version.

6. Lisäasetukset

• Alkuperäisen koko:

Syötä arvot [A:] ja [B:] määrittääksesi oman koon.

• Tarkkuus:

Määrittää skannaustarkkuuden.

• Kirkkaus:

Määrittää kirkkauden.

• Kontrasti:

Määrittää kuvan kontrastin.

• Color Type:

Valitse haluamasi väri seuraavista: [Black & White], [Valokuva], [Grayscale] tai [Full Color].

• Gamma-käyrä:

Säätää kuvan ääriviivat.

• Save/Delete Area…

Valitse haluatko tallentaa vai poistaa [Original Size:]- ja [Scanning Area:] -asetukset.

• Mittayksikkö:

Valitse mittayksikkö: [mm], [tuuma] tai [pixel].

• Scanning Area:

Valitse [Scanning Area:] -valintaruutu määrittääksesi skannausalueen.

Sijainti X: skannausalueen vasemman yläkulman X-koordinaatti

Sijainti Y: skannausalueen vasemman yläkulman Y-koordinaatti

H: skannausalueen vaakapituus

V: skannausalueen pystypituus

7. Original Scan Method:

Valitse joko [Exposure Glass] skannataksesi valotuslasilla tai [ADF] skannataksesi syöttölaitteella.

8. Save Scan Mode…

Valitse tämä valintaruutu tallentaaksesi nykyiset asetukset.

9. Tallenna/poista tila

Valitse skannaustapakuvake. [Save Scan Mode…]asetuksella tallennetut tilat näytetään tässä..

Huom.

• Jos skannatun kuvan koko on suurempi kuin muistikapasiteetti, näytölle tulee virheilmoitus ja skannaus peruutetaan. Siinä tapauksessa määritä tarkkuusasetukset alemmaksi ja skannaa alkuperäinen uudelleen.