TWAIN-skannauksen perustoiminnot

Tässä käsitellään TWAIN-skannauksen perustoiminnot.

TWAIN-skannaus on käytettävissä, jos tietokoneellasi on TWAIN-yhteensopiva ohjelma. Presto! Ohjain-cd-levyltä lötyvää PageManager-ohjelmaa voidaan käyttää TWAIN-skannaukseen.

Alla on joitakin ominaisuuksia ohjelmasta Presto! PageManager). Ota huomioon, että Presto! PageManagerin ominaisuudet voivat vaihdella versiosta riippuen. Presto! PageManagerin käyttöoppaasta löytyy lisätietoja ominaisuuksista ja yhteystiedoista. Presto! PageManager).