Skannaus tietokoneelta

Seuraavassa esimerkissä käytetään Windows 7:ää ja Presto! PageManageria.

Käytännöt saattavat vaihdella Presto! PageManagerin version mukaan. Katso lisätietoja käyttöoppaasta (Presto! PageManager).

1Aseta alkuperäinen valotuslasille tai syöttölaitteeseen.

2Valitse [Käynnistä]-valikosta [Kaikki ohjelmat], sitten [Presto! PageManager X.XX] ja napsauta [Presto! PageManager X.XX].

"X.XX" on versionumero (Presto! PageManager).

3Valitse [Tiedosto]-valikosta [Valitse lähde...].

4Valitse [Valitse lähde] -valintaikkunasta skanneri ja napsauta [OK].

5Valitse [Työkalut]-valikosta [Skannauksen keskeiset asetukset...].

6Määritä skannausasetukset ja napsauta [OK].

Katso lisätietoja käyttöoppaasta (Presto! PageManager).

7Valitse [Tiedosto]-valikosta [Hanki kuvatiedot...].

8Jos käytät valotuslasia, valitse [Alkuperäinen skannaustapa:] -kohdasta [Valotuslasi]. Jos käytät syöttölaitetta, valitse [ADF].

9Napsauta [Skannaa].

10Valitse [Tiedosto]-valikosta [Poistu].

Huom.

• Jos verkossa on vähintään kaksi skanneria, varmista että olet valinnut oikean skannerin. Jos et ole valinnut oikeaa skanneria, valitse [Tiedosto]-valikosta [Valitse lähde...] ja valitse skanneri uudelleen.

• Voit käyttää Presto! PageManageriin asennettua laukaisinta seuraavien skannaustoimintojen helppoa suorittamista varten. Katso lisätietoja käyttöoppaasta: Presto! PageManager).

• Alkuperäisten asiakirjojen skannaus toiseen sovellukseen.

• Skannattujen tiedostojen siirto OCR-sovellukseen.

• Skannattujen tiedostojen siirto sähköpostisovellukseen niiden lähettämiseksi liitteenä.

• Skannattujen tiedostojen tallennus esiasetettuun kansioon.