Tulostaminen

Tärkeää

• Kun tulostat kiiltävälle paperille, ota arkit pois luovutustasolta yksitellen.

1Lisää paperia paperikasettiin.

Erityyppiset paperit lisätään eri tavalla. Katso Käytettävät paperikoot ja -laadut.

2Avaa sovelluksen [Tulostusmääritykset]-valintaikkuna.

Katso Avaaminen sovelluksesta.

3Napsauta [Pika-asetukset]-välilehteä.

4Valitse paperityyppi [Paperityyppi:]-luettelosta.

Jos valitset [Mustesuihkupaperi], laite tulostaa vain toiselle puolelle. Jos haluat tulostaa paperin molemmille puolille, valitse [Tavallinen].

Tarvittaessa muuta tulostusasetuksia.

5Napsauta [OK].

Huom.

• Lisätietoja tulostinasetusten määrittämisestä, katso tulostinohjaimen ohje.

• Lisätietoja paperikasettien ja luovutustason kapasiteetista, katso Paperityyppeihin liittyviä huomautuksia.

• Paperin käsittelyohjeita, katso Paperin lisäämistä koskevia ohjeita.

• Lisätietoja tulostusalueesta, katso Tulostusalue.

• Kun tulostetaan kaksipuoleisena, tekstiä lukuunottamatta sisältö tulostuu vaaleampana.

• Jos muste tahriintuu ja merkit tulostuvat virheellisesti, kun tulostat valkoista tekstiä mustalle taustalle, valitse [Valitse tulostuslaatu:] -kohdassa asetukseksi [Erittäin nopea] tai [Nopeus ensisijainen] ja tulosta työ uudelleen.

• Jos käytössä on PCL-ohjain, käytettävissä oleva oma koko on 127 - 355,9 mm (pysty) × 55 - 216 mm (vaaka).