Jos kaksisuuntainen yhteys ei ole käytettävissä

Tässä kerrotaan, miten voit määrittää lisävarusteen ja paperikoon asetukset tulostinohjaimella. Käytä tätä tapaa vain, jos laitteen ja tietokoneen välinen kaksisuuntainen yhteys ei toimi.

Tärkeää

• Asetuksen tekemiseen vaaditaan järjestelmänvalvojan oikeudet. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

1Avaa [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkuna.

Katso [Tulostusmääritykset]-valintaikkunan avaaminen.

Kun avaat [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkunan ensimmäistä kertaa tulostinohjaimen tai lisävarusteiden asennuksen jälkeen, näytölle tulee kehotus asetusten määrittämisestä. Tässä tapauksessa valitse [OK].

2Napsauta [Lisätarvikkeet]-välilehteä.

3Valitse asennetut lisävarusteet [Lisävarusteet]-kohdassa.

4Napsauta [Muuta paperikasetin asetuksia...].

5Valitse kasetti [Paperikasetti:]-luettelosta.

6Valitse paperikoko [Paperikoko:]-luettelosta.

7Napsauta [Muuta kasettia/paperin kokoa].

8Napsauta [OK].

9Sulje [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkuna napsauttamalla [OK].

Huom.

• Jos lisäät olemassa olevalle tulostimelle lisävarusteena kasetin, päivitä asetukset tulostimen [Lisätarvikkeet]-välilehdellä.