Avaaminen sovelluksesta

Jos avaat [Tulostusmääritykset]-valintaikkunan sovelluksesta, oletusasetukset näytetään. Muuta asetuksia tarpeen mukaan ja jatka tulostamista.

Tässä tehdyt muutokset koskevat vain tätä sovellusta. Jos tulostetaan muista sovelluksista, asetus ei ole käytössä. Osa sovelluksista voi muuttaa tulostinohjaimen asetuksia automaattisesti.

Allaoleva esimerkki koskee NotePad-ohjelmaa (vakiona Windows-ohjelmistoissa).

[Tulostusmääritykset]-valintaikkunan avaamistapa riippuu sovelluksesta. Yleensä [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkuna avataan napsauttamalla [Tiedosto]-valikosta [Tulosta...] tai [Sivun asetukset...] ja valitsemalla sitten [Määritykset]/[Asetukset]. Saat lisätietoja käyttämäsi sovelluksen ohjeesta.

1Napsauta [Tiedosto]-valikosta [Tulosta...].

2Valitse tämä tulostin kohdassa [Valitse tulostin] ja valitse sitten [Määritykset]/[Asetukset].