Kaksisuuntaisen yhteyden edellytykset

Jos käytössä on kaksisuuntainen yhteys, laitteen tiedot lähtetään automaattisesti tietokoneellesi. Voit myös tarkistaa laitteen tilan tietokoneeltasi.

Jos kaksisuuntainen yhteys on käytössä ja lisävarustetta ei tunnisteta, sammuta laite ja käynnistä se taas uudestaan.

Seuraavien ehtojen pitää täyttyä kaksisuuntaisen viestinnän tukemiseksi:

Laitteen liittäminen USB:llä

• Tietokone tukee kaksisuuntaista yhteyttä.

• Tulostimen ominaisuuksissa on valittu kaksisuuntainen yhteys.

Laitteen liittäminen Ethernetillä

• Tulostimen ominaisuuksissa on valittu kaksisuuntainen yhteys.

Huom.

• Jos jaat tulostuspalvelimeen liitetyn tulostimen, Windows-palomuurin asetukset voivat estää tulostimen ja asiakastietokoneen välisen kaksisuuntaisen yhteyden. Katso Tilaseuranta ei avaudu.