Puhelinverkon tyypin valitseminen

Valitse puhelinverkkotyyppi.

Verkkotyyppejä on kaksi: julkinen (PSTN) ja yksityinen puhelinverkko (PBX). Jos laite on yksityisessä verkossa (PBX), valitse [Alanro]. Jos laite on julkisessa verkossa (PSTN), valitse [Ulkoinen].

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Faksi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Pääkäyttäjän työkalut] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [G3 analoginen] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Alanro/ulkoinen] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Valitse [Alanro] tai [Ulkoinen] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

9Paina [Poistu].