Puhelinlinjan tyypin valitseminen

Valitse linjatyyppi käyttämäsi puhelinlinjan mukaan. Linjatyyppejä on kaksi: äänitaajuus- ja pulssivalinta.

Toiminnon saatavuus vaihtelee aluekohtaisesti.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Faksi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Pääkäyttäjän työkalut] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [Pulssi/äänitaajuusvalinta] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse puhelinlinjan tyyppi näppäimillä [Ylänuolinäppäin ][Alanuolinäppäin ] ja paina [OK].

8Paina [Poistu].