WSD-portin käyttäminen

Tässä osassa kerrotaan, miten PCL-tulostinohjain asennetaan käyttämällä WSD-porttia.

Tärkeää

• WSD-portti on käytettävissä vain, kun käyttöjärjestelmä on Windows Vista/7 tai Windows Server 2008/2008 R2.

• Asennukseen vaaditaan pääkäyttäjän oikeudet. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

• Voit liittää laitteen vain jos sekä laite että tietokone ovat samassa verkkosegmentissä tai verkon haku on käytössä. Lisätietoja, katso Windowsin ohje.

Windows 7, Windows Server 2008 R2

1Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2Valitse [Käynnistä]-valikosta [Tietokone].

3Napsauta [Verkko].

Näytölle tulee [Verkko]-ikkuna, ja laite aloittaa etsinnän automaattisesti.

4Napsauta laitteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten [Asenna].

Jos esille tulee viesti "Laitteen ohjainohjelmistoa ei voitu asentaa", sulje viesti ja jatka vaiheeseen 5.

5Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet].

6Valitse [Lisää tulostin].

7Napsauta [Lisää paikallinen tulostin].

8Valitse [Käytä porttia:] ja valitse WSD-portti.

9Napsauta [Seuraava].

10Valitse [Levy...].

11Aseta cd-levy asemaan.

Jos [AutoPlay]-valintaikkuna avautuu, napsauta [Sulje].

12Valitse [Selaa...] ja ilmoita sitten tulostinohjaimen sijainti.

Ohjaimet ovat laitteen mukana toimitetun cd-levyn seuraavissa kansioissa.

• RPCS Raster -tulostinohjain 32-bittiselle Windowsille

DRIVERS\X86\RPCS_R\XP_VISTA\DISK1

• RPCS Raster -tulostinohjain 64-bittiselle Windowsille

DRIVERS\X64\RPCS_R\X64\DISK1

13Napsauta [OK].

14Valitse haluamasi tulostin ja valitse [Seuraava >].

15Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Voit myös muuttaa laitteen nimeä, määrittää sen oletustulostimeksi ja/tai jaetuksi tulostimeksi sekä tulostaa testisivun.

16Valitse [Valmis].

Jos asennus onnistui, WSD-porttiin liitetyn laitteen kuvake lisätään [Laitteet ja tulostimet] -ikkunaan.

Huom.

• WSD:n jälkeen tuleva portin nimi on satunnainen merkkijono. Sitä ei voi vapaasti muuttaa.

• Pysäytä valitun ohjaimen asennus napsauttamalla, [Peruuta] ennen kuin asennus on valmis. Kun asennat uudelleen WSD-porttia, napsauta laitteen kuvaketta [Verkko]-ikkunassa hiiren kakkospainikkeella ja valitse [Poista].

Windows Vista, Windows Server 2008

1Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2Valitse [Käynnistä]-valikosta [Verkko].

Näytölle tulee [Verkko]-ikkuna, ja laite aloittaa etsinnän automaattisesti.

3Napsauta laitteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten [Asenna].

Jos [Käyttäjätilien valvonta] -valintaikkuna avautuu, valitse [Jatka].

4Napsauta [Etsi ja asenna ohjain (suositus)].

Jos [Käyttäjätilien valvonta] -valintaikkuna avautuu, valitse [Jatka].

5Valitse [Etsi ohjainohjelmistoa tietokoneesta (kokeneet käyttäjät)].

6Aseta cd-levy asemaan.

Jos [AutoPlay]-valintaikkuna avautuu, napsauta [Sulje].

7Valitse [Selaa...] ja ilmoita sitten tulostinohjaimen sijainti.

Ohjaimet ovat laitteen mukana toimitetun cd-levyn seuraavissa kansioissa.

• RPCS Raster -tulostinohjain 32-bittiselle Windowsille

DRIVERS\X86\RPCS_R\XP_VISTA\DISK1

• RPCS Raster -tulostinohjain 64-bittiselle Windowsille

DRIVERS\X64\RPCS_R\X64\DISK1

8Napsauta [Seuraava].

Jos saat ilmoituksen [Tämän ohjainohjelmiston julkaisijaa ei voitu varmistaa.], valitse [Asenna silti tämä ohjainohjelmisto].

9Napsauta [Sulje].

Jos asennus onnistui, WSD-porttiin liitetyn laitteen kuvake ilmestyy [Tulostimet]-ikkunaan.

Huom.

• WSD:n jälkeen tuleva portin nimi on satunnainen merkkijono. Sitä ei voi vapaasti muuttaa.

• Pysäytä valitun ohjaimen asennus napsauttamalla, [Peruuta] ennen kuin asennus on valmis. Kun asennat uudelleen WSD-porttia, napsauta laitteen kuvaketta [Verkko]-ikkunassa hiiren kakkospainikkeella ja valitse [Poista].