Tulostinohjainten asentaminen

Tässä kerrotaan, miten voit asentaa pelkän tulostinohjaimen, kun tulostin on kytketty tietokoneeseen USB-liitännällä. SG 3100SNw -malli ei tue PCL-tulostinohjainta.

Jos olet asentanut tulostinohjaimen käyttämällä [Pika-asennus USB-liitännälle], sitä ei tarvitse asentaa uudelleen.

Tärkeää

• Asennukseen vaaditaan pääkäyttäjän oikeudet. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

• Älä käynnistä laitetta ennen kuin olet lukenut, kuinka se tehdään.

kuva koneen runko-osasta

1Aseta cd-levy asemaan.

Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

3Napsauta [PCL/RPCS Raster -tulostinohjain] tai [Tulostinohjain].

4Lue koko käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt sen ehdot, valitse [Hyväksyn sopimusehdot.] ja napsauta sitten [Seuraava >].

5Noudata näytölle tulevia ohjeita. Asennusohjelma käynnistyy.

Huom.

• Jos valintaikkuna "Käynnistä ohjattu uuden laitteen asentaminen" avautuu, napsauta [Peruuta] ja katkaise sitten laitteesta virta.

• Asennusohjelma käynnistyy, kun työnnät cd-levyn levyasemaan. Käyttöjärjestelmän asetuksista riippuen automaattinen asennus ei välttämättä toimi. Voit myös käynnistää SETUP.EXE-tiedoston kaksoisnapsauttamalla sitä cd:n juurihakemistossa tai valita [Run SETUP.EXE] [AutoPlay]-ikkunassa. Jos näyttö ei avaudu vaikka kaksoisnapsautat [SETUP.EXE] -kuvaketta tai jos asennuksen aikana tapahtuu virhe, avaa CD-asema valitsemalla [Oma tietokone] tai [Resurssienhallinta]. Kaksoisnapsauta [RP_SETUPXX.exe] -kuvaketta ja asenna sitten tulostinohjain näytölle tulevien ohjeiden mukaisesti.

• Lisätietoja tulostimen jakamisesta, katso Tulostimen jakaminen.

• Varmista, että tulostinohjain on asennettu oikein. Tarkista, että [Virta]-näppäimen valo palaa ja tulosta testisivu. Voit tulostaa testisivun avaamalla [Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkunan ja valitsemalla [Yleiset]-välilehdellä [Tulosta testisivu]. Jos testisivu ei tulostu oikein, katso Testitulostus epäonnistuu.

• Jos tulostinpalvelimelle on asennettu Windows-palomuuri, määritä palomuurin poikkeukset ennen Tilaseuranta-ohjelman käyttämistä. Lisätietoja Windows-palomuurin asetuksista, katso Tilaseuranta ei avaudu.