Testitulostus epäonnistuu

Tässä kerrotaan, miten testitulostuksen ongelmia voidaan ratkaista.

Virtajohto tai USB- tai Ethernet-kaapeli ei ole kunnolla kiinni.

Tarkista, että virtajohto ja USB- tai Ethernet-kaapeli ovat kunnolla kiinni.

Portin asetukset eivät ole kunnossa.

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet].

• Windows Vista, Windows Server 2008

Napsauta [Ohjauspaneeli] ja valitse [Tulostimet] kohdassa [Laitteisto ja äänet].

• Windows XP

Valitse [Tulostimet ja faksit].

• Windows Server 2003/2003 R2

Valitse [Asetukset] ja napsauta sitten [Tulostimet ja faksit].

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja napsauta sitten [Ominaisuudet: Tulostin].

• Windows XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2/2008

Napsauta [Ominaisuudet].

3. Valitse [Portit]-välilehti ja tarkista tulostimen portti.

Valitse USB- tai verkkotulostin listasta, jos valittu portti on joku muu kuin USB- tai verkkotulostin.

Jos haluat valita USB-liitännän ja sitä ei ole listassa, tulostinohjain pitää asentaa uudelleen. Katso USB-yhteyttä ei havaita automaattisesti.

Väriaineen syöttö ei ole valmis.

Väriaineen syöttö tulostuspäihin käynnistyy automaattisesti, kun laitteeseen kytketään ensimmäisen kerran virta tai kasetti on vaihdettu.

Odota, kunnes väriaineen syöttö on valmis, jonka jälkeen [Virta]-näppäin lakkaa vilkkumasta ja jää palamaan.

On tapahtunut tulostusvirhe.

Lue näytölle ilmestyvä virheilmoitus, korjaa ongelma ja tee testitulostus uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteys myynti- tai huoltoedustajaasi.