Käyttöpaneeli

Käyttöoppaan kuvissa näytetyt käyttöpaneelit eivät vastaa täysin SG 3100SNw -mallin käyttöpaneelia. Kuvissa käytetään SG 3110SFNw -mallin käyttöpaneeleja.

numeroitu kuva käyttöpaneelista

1. Pikavalintanäppäimet

Valitse skannaus- tai faksauskohde osoitekirjaan pikavalintana tallennetuista vastaanottajista.

2. [Tauko/Uudelleenvalinta]-näppäin (vain SG 3110SFNw)

• Tauko

Lisää faksinumeroon tauko. Taukoa osoittaa "–".

• Uudelleenvalinta

Näytä viimeisimmät kohteet. Laite tallentaa enintään 10 faksikohdetta ja yhden skannauskohteen.

3. [Suoravalinta]-näppäin (vain SG 3110SFNw)

Suoravalinnalla voit tarkistaa vastaanottajan tilan faksia lähetettäessä.

4. [Osoitekirja]-näppäin

Valitse skannaus- tai faksikohde osoitekirjasta.

5. [Kuvanlaatu]-näppäin

Valitse työn skannaustapa.

• Kopiointitila: Alkup. tyyppi -valinnat ovat Teksti, Kuva tai Teksti/kuva. Tulostuslaatu-valinnat ovat Nopeus, Vakio tai Laatu. Voit myös valita Temporally Envelope Mode.

• Skanneritila: valitse tarkkuus.

• Faksitila: valitse Vakio, Tarkka, Hieno tai Kuva.

6. [Käyttäjän työkalut] -näppäin

Näyttää laitteen järjestelmäasetusvalikon.

7. [Skanneri]-näppäin

Skanneritilaan siirtyminen. Näppäimen valo palaa, kun laite on skanneritilassa.

8. [Kopiokone]-näppäin

Kopiointitilaan siirtyminen. Näppäimen valo palaa, kun laite on kopiointitilassa.

9. [Ohjelma]-näppäin

Ohjelmatilaan siirtyminen. Näppäimen valo palaa, kun laite on ohjelmatilassa. Suoritettava ohjelma tallennetaan näppäimeen laiteasetusten apuohjelmalla tai Web Image Monitorilla.

Lisätietoja tiettyjen asetusten tallentamisesta, katso Device Setting Utilityn käyttö.

10. Näyttö

Näyttää laitteen nykyisen tilan ja viestit.

11. Vieritysnäppäimet

Kursorin liikuttaminen näppäinten osoittamaan suuntaan.

Kun laite on valmiustilassa, paina [Alanuolinäppäin] -näppäintä yli 3 sekuntia aloittaaksesi kaikkien värien tulostuspäiden puhdistuksen.

12. Numeronäppäimet

Numeroiden syöttämiseen, kun määritetään numeroasetuksia (esimerkiksi faksinumeroita ja kopiomääriä), ja kirjainten syöttämiseen, kun määritetään nimiä.

13. [Tyhjennä/Seis]-näppäin

• Kesken työn: kesken olevan työn peruuttaminen.

• Laitteen asetusten määrittämisen aikana: kesken olevan asetuksen peruuttaminen.

• Valmiustilassa: väliaikaisten asetusten (esimerkiksi kuvan tummuuden tai tarkkuuden) peruuttaminen.

14. [MV aloita] -näppäin

Aloita mustavalkoisen skannaus tai kopiointi tai lähetä faksi.

15. [Virta]-näppäin

Paina käynnistääksesi laitteen. Näppäimen merkkivalo palaa. Kytke käyttövirta pois päältä painamalla näppäintä uudelleen. Katso Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen.

16. [Väri aloita] -näppäin

Aloita värillinen skannaus tai kopiointi.

17. [OK]-näppäin

Asetusten vahvistaminen tai valikkorakenteen seuraavalle tasolle siirtyminen.

18. [Poistu]-näppäin

Peruuta viimeisin toiminto tai palaa valikkorakenteen edelliselle tasolle.

19. Tiedon vastaanoton merkkivalo

Merkkivalo vilkkuu kun laite vastaanottaa tulostustyön ja palaa jatkuvasti tulostuksen aikana.

20. Valintanäppäimet

Valitse aihe painamalla näytön alarivillä näytettävää aihetta vastaavaa näppäintä.

21. Varoitusmerkkivalo

Merkkivalo palaa punaisena seuraavissa tapauksissa:

• Muste loppumassa

• Paperitukos

• Kansi auki

• SC-virhe

• Sovellusvirhe

SG 3110SFNw -laitteesta kuuluu äänimerkki kun merkkivalo palaa. Äänimerkin voimakkuutta voidaan säätää viisitasoisella asteikolla. Oletusasetus on [Keskitaso].

Jos näyttöön tulee virheilmoitus, tarkista viesti käyttöpaneelista ja noudata ohjeita Virhe- ja tilailmoitukset näytöllä.

22. [ID-kortti]-näppäin

Siirry ID-kortin kopioinnin asetusvalikkoon.

Kun kopiointi on valmis, laite siirtyy takaisin aloitusnäyttöön.

23. [Tulostin]-näppäin

Siirry tulostustilaan. Näppäimen valo palaa, kun laite on tulostustilassa.

24. [Faksi]-näppäin (vain SG 3110SFNw)

Siirry faksitilaan. Näppäimen valo palaa, kun laite on faksitilassa.

25. [Tummuus]-näppäin

Nykyisen työn kuvan tummuuden säätäminen. Valitse viidestä tummuustasosta.

26. [Pienennä/Suurenna]-näppäin

Painamalla näppäintä voidaan muuttaa kopioinnin suurennus-/pienennyssuhdetta 1 %:n välein tai kiinteällä suurennussuhteella.

27. [Vaihto]-näppäin

Vaihda pikavalintanumeroiden 1–10 ja 11–20 välillä, kun olet valitsemassa skannauksen tai faksin vastaanottajaa pikavalintanäppäimillä.