Tilan vaihtaminen

Voit siirtyä kopiointi-, skanneri- ja faksitilojen välillä painamalla toimintoja vastaavia näppäimiä. Kun teet niin, painamasi näppäin syttyy. Käyttöpaneelissa näkyy valitsemasi tilan aloitusnäyttö.

Laitteen näyttö

Ensisijainen toiminto

Jos laite on käynnistetty uudelleen [Järjest. nollausajastin] -asetuksella tai kytketty pois päältä ja päälle uudelleen, laite on nollattu ja sen alkuperäiset asetukset palautettu. Voit määrittää laitteen oletusasetukset [Ensisijainen]-komennolla [Järjestelmä]-valikon [Yleiset]-kohdassa. Kun laite kytketään päälle, kopiointinäyttö aukeaa oletuksena.

Huom.

• Et voi vaihtaa tilaa alkuasetuksen määrittämisen aikana.

• Kun haluat käyttää toimintoa käyttöpaneelilta, paina ensin toimintonäppäintä avataksesi näytölle kyseisen toiminnon asetukset.

• Jos painat [Ohjelma]-näppäintä, avataan valitulle näppäimelle tallennettu toiminto. Tallentamalla usein käytetyt toiminnot [Ohjelma]-näppäimeen pääset suoraan toimintoihin painamalla vastaavia näppäimiä.

• Jos saat ilmoituksen tulostusvirheestä, kun jokin muu toimintonäppäin kuin [Tulostin] on valittuna, tarkista virheilmoitus painamalla [Tulostin]-näppäintä.