Konfigurera POP3-inställningar

Klicka på fliken [POP3] på sidan med nätverksinställningar för att konfigurera POP3-inställningarna.

Bild av webbläsarskärmen

POP3-inst.

Post

Beskrivning

POP3-server

Ange IP-adressen till eller värdnamnet på POP3-servern för e-postmottagning. Den POP3-server som anges här kommer att användas för [POP före SMTP]. Kan innehålla upp till 64 tecken.

Användarkonto

Ange användarnamnet för inloggning på POP3-servern. Kan innehålla upp till 32 tecken.

Om en e-postadress anges här kommer adressen att användas som e-postadress för att ta emot internetfax.

Användarlösenord

Ange lösenordet för inloggning på POP3-servern. Kan innehålla upp till 32 tecken.

Autentisering

Välj en av följande autentiseringsmetoder:

[Inga]: Lösenordet krypteras inte.

[APOP-autentisering]: Lösenordet krypteras.

[Automatiskt]: Lösenordet krypteras eller ej i enlighet med POP3-serverns inställningar.