Konfigurera inställningarna för Internetfax

Klicka på fliken [Internetfax] på sidan med nätverksinställningar för att konfigurera inställningarna för Internetfax.

Bild av webbläsarskärmen

Inst. f. Internetfax

Post

Beskrivning

Överföring av internetfax

Välj om du vill aktivera eller avaktivera internetfaxfunktionen.

Felmeddelande via e-post

Välj om du vill skicka en e-postavisering till avsändaren av internetfaxet eller inte när e-postmottagning misslyckas.

Texten kommer att innehålla maskinens värdnamn (som angivet på sidan för DNS-inställningar), maskinmodell och kontaktpersons e-postadress (som angiven på sidan för administratörsinställningar).

Infoga fast systemtext

Välj om fast systemtext ska inkluderas i e-postmeddelandets brödtext eller inte när du skickar internetfax.

Texten kommer att innehålla maskinens värdnamn (som angivet på sidan för DNS-inställningar), maskinmodell och kontaktpersons e-postadress (som angiven på sidan för administratörsinställningar).

Auto-POP

Välj om maskinen automatiskt ska ansluta till POP3-servern för att hämta ny e-post eller inte. Om den här inställningen är aktiverad kommer maskinen ansluta med det intervall som anges i [POP-intervall (minuter)].

POP-server: Mottagningsinställning for e-post

Välj om du vill lämna kvar eller radera e-postmeddelanden i POP3-servern efter att ha mottagit dem.

[Nej]: Radera e-post från servern efter att ha tagit emot dem.

[Spara E-post]: Lämna kvar e-post på servern efter att ha tagit emot dem.

[Spara endast felinfo]: Radera bara e-post som framgångsrikt tagits emot från servern.

POP-intervall (minuter)

Anger hur många minuter maskinen väntar mellan automatiska anslutningar till POP3-servern för att hämta ny e-post (2 till 1 440 minuter).