Konfigurera SMTP-inställningar

Klicka på fliken [SMTP] på sidan med nätverksinställningar för att konfigurera SMTP-inställningarna.

Bild av webbläsarskärmen

SMTP

Post

Beskrivning

Primär SMTP-server

Ange IP-adressen till eller värdnamnet på SMTP/POP3-servern. Kan innehålla upp till 64 tecken.

Portnr.

Ange portnumret för SMTP (1 till 65 535).

Autentiseringsmetod

Välj en av följande autentiseringsmetoder:

[Anonym]: Användarnamn och lösenord behövs inte.

[SMTP]: Maskinen stödjer NTLM- och INLOGGNINGS-autentisering.

[POP före SMTP]: POP3-servern används för autentisering. När du skickar e-post till en SMTP-server kan du höja SMTP-serverns säkerhetsnivå genom att ansluta till POP-servern för autentisering.

Användarnamn

Ange användarnamnet för inloggning på SMTP-servern. Kan innehålla upp till 32 tecken.

Lösenord

Ange lösenordet för inloggning på SMTP-servern. Kan innehålla upp till 32 tecken.

Enhetens e-postadress

Ange maskinens e-postadress.

Adressen används som avsändaradress för e-post som skickas från maskinen, till exempel e-postavisering och internetfax. Kan innehålla upp till 64 tecken.

Servertimeout (sekunder)

Ange antalet sekunder som maskinen ska vänta innan en SMTP-åtgärd ska anses ha passerat tidsgränsen (1 till 999).

Tidszon

Välj tidszon efter din geografiska belägenhet. Att välja en annan tidszon kan leda till felaktigt överföringsdatum/-tid för e-post som skickas med funktionen Skanna till e-post, även om maskinens klocka är korrekt inställd.