Konfigurera SNMP-inställningar

Klicka på fliken [SNMP] på sidan med nätverksinställningar för att konfigurera SNMP-inställningarna.

Bild av webbläsarskärmen

SNMP

Post

Beskrivning

SNMP

Välj om SNMP-tjänster ska kunna användas av maskinen.

Trap

Post

Beskrivning

Aktivera trap

Välj om maskinen ska kunna skicka trap-meddelanden till hanteringsvärden (NMS).

Vid avaktivering blir [Hantering av SNMP-värd 1] och [Hantering av SNMP-värd 2] nedan inte tillgängliga.

Hantering av SNMP-värd 1

Ange IP-adressen till eller värdnamnet på en hanteringsvärd. Kan innehålla upp till 64 tecken.

Hantering av SNMP-värd 2

Ange IP-adressen till eller värdnamnet på en hanteringsvärd. Kan innehålla upp till 64 tecken.

Grupp

Post

Beskrivning

Hämta inställningar för SNMP-grupp

Ange gruppnamnet som ska användas för autentisering av förfrågningar. Kan innehålla upp till 32 tecken.

Trap-inställning SNMP-grupp

Ange gruppnamnet som ska användas för autentisering av trap-förfrågningar. Kan innehålla upp till 32 tecken.

System

Post

Beskrivning

Plats

Ange platsen där maskinen finns. Den plats som anges här visas på huvudsidan. Kan innehålla upp till 64 tecken.

Kontakt

Ange maskinens kontaktinformation. Den kontaktinformation som anges här visas på huvudsidan. Kan innehålla upp till 64 tecken.