Konfigurera inställningar för automatisk e-postavisering

Klicka på fliken [Automatisk e-postavisering] på sidan med nätverksinställningar för att konfigurera inställningarna för e-postavisering.

Bild av webbläsarskärmen

E-postavisering 1/E-postavisering 2

Post

Beskrivning

Visa avsändare

Ange ett avsändarnamn för e-postavisering Kan innehålla upp till 32 tecken.

E-postadress

Ange adressen till mottagaren av e-postaviseringen. Kan innehålla upp till 64 tecken.

Felmatat papper

Markera om du vill att e-postaviseringen ska skickas till den angivna adressen om ett pappersstopp uppstår.

Papper slut

Markera om du vill att en e-postavisering ska skickas till den angivna adressen om pappret tar slut.

Byt skrivarpatron snart

Markera om du vill att en e-postavisering ska skickas till den angivna adressen om tonern börjar ta slut.

Skicka serviceanrop

Markera om du vill att en e-postavisering ska skickas till den angivna adressen om maskinen behöver service.

Byt skrivarpatron

Markera om du vill att en e-postavisering ska skickas till den angivna adressen om tonern tar slut.

Lucka öppen

Markera om du vill att en e-postavisering ska skickas till den angivna adressen om en lucka är öppen.