Konfigurera ljudvolymen

Klicka på fliken [Justera ljudvolym] på sidan systeminställningar för att konfigurera ljudvolymsinställningarna.

Bild av webbläsarskärmen

Justera ljudvolym

Post

Beskrivning

Panelsignal

Välj ljudvolym för panelsignal: [Av], [Låg], [Medium] eller [Hög].

Ringvolym

Välj ljudvolym för ringsignal: [Av], [Låg], [Medium] eller [Hög].

Högtalarläge

Välj ljudvolym på högtalarläge: [Av], [Låg], [Medium] eller [Hög].

Signal vid slutfört jobb

Välj ljudvolym för den signal som hörs då ett jobb är avslutat: [Av], [Låg], [Medium] eller [Hög].

Signal vid jobbfel

Välj ljudvolym för den signal som hörs då ett faxöverföringsfel inträffar: [Av], [Låg], [Medium] eller [Hög].

Alarmvolym

Välj ljudvolym för den signal som hörs då ett driftfel inträffar: [Av], [Låg], [Medium] eller [Hög].