Läsa faxjournalen

Nr.

Visar jobbnumret.

Datum/Tid

Visar startdatum och tid för faxöverföring.

Visar datum och tid för faxmottagning.

Kommunk.typ

Visar följande information:

• Överföring: ett fax skickades.

• Mottagning: ett fax togs emot.

• LAN-fax: ett fax skickades via LAN-fax.

• I-faxöverf: ett fax skickades via Internetfax.

• I-faxmott.: ett fax togs emot via Internetfax.

• Överföring: ett fax vidarebefordrades.

Varaktighet

Visar den tid det tog för faxöverföringen eller faxmottagningen att slutföras.

Avsändare/Mottagare

På ett mottaget fax visas avsändarens registrerade faxnummer eller, om faxet togs emot via Internetfax, en e-postadress.

För ett fax som har skickats visas följande information beroende på överföringsmetod:

• Om en extern telefon användes visas det faxnummer som har registrerats av den mottagande parten.

• Om snabbval/kortnummer användes visas det namn som har registrerats för mottagaren; om inget namn har registrerats visas mottagarens faxnummer.

• Om ett faxnummer angavs via siffertangenterna på kontrollpanelen visas det uppringda faxnumret.

• Om ett fax skickades från datorn (LAN-fax) visas det uppringda faxnumret.

• Om faxet skickades via internetfax visas mottagarens e-postadress.

Ant. sid)

Visar antalet sidor som har skickats eller tagits emot.

Resultat

Visar resultatet av en faxöverföring eller faxmottagning. Om ett fel uppstod under faxkommunikationen visas en felkod.

Referens

• För mer information om felkoder, se Faxproblem.