Läsa listan väntande överförings-/mottagningsfiler

Nr.

Visar jobbnumret.

Datum/Tid

Visar datum och tid då ett fax lagrades i minnet.

Typ

Visar följande information:

• Återuppringning: överföring skedde genom automatisk återuppringning.

• Broadcast: överföring skedde via gruppöverföring (Broadcast).

• LAN-fax: överföring skedde via LAN-fax.

• Överföring: överföring skedde via vidarebefordran.

• Minnesöverföring: överföring skedde via annan metod.

• Mottagning: ett fax togs emot.

Avsändare/Mottagare

På ett mottaget fax visas avsändarens registrerade faxnummer eller, om faxet togs emot via Internetfax, en e-postadress.

För ett fax som har skickats visas följande information beroende på överföringsmetod:

• Om en extern telefon användes visas det faxnummer som har registrerats av den mottagande parten.

• Om snabbval/kortnummer användes visas det namn som har registrerats för mottagaren; om inget namn har registrerats visas mottagarens faxnummer.

• Om ett faxnummer angavs via siffertangenterna på kontrollpanelen visas det uppringda faxnumret.

• Om ett fax skickades från datorn (LAN-fax) visas det uppringda faxnumret.

• Om faxet skickades via internetfax visas mottagarens e-postadress.

Ant. sid)

Visar det antal sidor ett fax innehöll.