Ta emot ett Internetfax

Du kan ställa in maskinen att regelbundet söka efter e-post (Internetfax) och ta emot dem automatiskt, eller så kan du söka efter och ta emot dem manuellt.

Viktigt

• Ange maskinens e-postadress för att ta emot Internetfax i [Användarkonto] under POP3-inställningar för Web Image Monitor.

• Denna maskin kanske inte kan ta emot e-post i HTML-format.

Automatisk mottagning

När [Auto-POP] under Internetfaxinställningar för Web Image Monitor är aktiverad ansluter maskinen med jämna mellanrum till POP3-servern så som anges i [POP-intervall (minuter)], för att söka efter e-post. Om det finns några laddar maskinen ner dem.

Manuell mottagning

När [Auto-POP] är aktiverad, använd kontrollpanelen för att manuellt ansluta till POP3-servern och hämta nya e-postmeddelanden.

1Tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Faxfunktioner] och tryck sedan på [OK].

3Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Mott.inställningar] och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Manuell POP] och tryck sedan på [OK].

5I bekräfteleserutan, tryck på [Ja].

Maskinen söker efter ny e-post och laddar ner de som finns.

Obs

• Om e-postmottagningen misslyckas och [Felmeddelande via e-post] under Internet-faxinställningarna för Web Image Monitor är aktiverat, skickas ett felmeddelande via e-post till den ursprungliga avsändaren.

• Om [Felmeddelande via e-post] är avaktiverat eller felmeddelandet via e-post misslyckades, kommer maskinen kommer att skriva ut en felrapport.