Ange mottagare med hjälp av kortnummer

I det här avsnittet beskrivs hur man väljer en mottagare som har registrerats som en kortnummerpost.

1Tryck på [Fax].

Bild av faxtangent

2Tryck på [Adressbok].

Bild av Adressbokstangenten

3Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja [Sök adressbok] och tryck sedan på [OK].

Gör så här om du vill söka efter en specifik post genom att ange registreringsnummer eller -namn:

• Sök på registreringsnummer

Tryck på [Adressbok] igen och ange numret med hjälp av siffertangenterna. Tryck sedan på [OK].

• Sök på namnet

Ange de första bokstäverna i namnet med hjälp av siffertangenterna och tryck sedan på [OK]. Varje gång du skriver in ett tecken ändras displayen för att visa de namn som matchar.

4Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att välja önskat kortnummer och tryck sedan på [OK].

Obs

• Adressboken visar endast kortnummerposterna. Använd snabbvalstangenterna för att ange snabbvalsmottagare.

• Du kan kontrollera registrerade namn och faxnummer genom att skriva ut en rapport.