Ange mottagare med hjälp av snabbvalstangenter

I det här avsnittet beskrivs hur man med hjälp av snabbvalstangenterna väljer en mottagare som har registrerats som snabbvalspost.

1Tryck på [Fax].

Bild av faxtangent

2Tryck på den snabbvalstangent som har registrerats för önskad snabbvalspost.

Tryck på [Shift] om du vill använda numren 11-20 för snabbvalsposter innan du trycker på en snabbvalstangent.

Bild av snabbvalstangenter och Shift-tangent

Obs

• Du kan kontrollera registrerade namn och faxnummer genom att skriva ut en rapport.