Inledande konfiguration

När du slår på maskinen för första gången visas en meny för att konfigurera inställningarna som beskrivs nedan. I detta avsnitt beskrivs hur man genomför den inledande konfigurationen.

Viktigt

• region-b: Faxnummerkod krävs enligt internationell lag. Enligt lag får du inte ansluta en fax till telefonsystemet om faxnummerkoden inte är programmerad. Dessutom måste faxrubrik samt datum och klockslag för överföring ingå i sidhuvudet på alla sidor som faxas till, från eller inom USA.

• Se till att välja rätt kod för det tillämpliga landet. Om man väljer fel landskod kan det orsaka överföringsfel.

Visningsspråk

Det språk som väljs här används för displayen.

Användarfaxnummer

Det nummer som anges här används som maskinens faxnummer. Användarfaxnumret kan innehålla siffrorna 0 till 9, mellanslag och "+".

Användarnamn

Namnet som anges här visas som faxavsändarens namn.

Landskod

Den valda landskoden används för att ställa in format för tid och datum samt inställningar för faxöverföring med lämpliga standardvärden för landet i fråga.

1Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja språk och tryck sedan på [OK].

2Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Nummer:] och ange sedan användarfaxnumret (upp till 20 siffror).

3Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja [Namn:], ange användarnamn (upp till 20 tecken) och tryck sedan på [OK].

4Tryck på [Uppåtpil] [Nedåtpil] för att välja landskod och tryck sedan på [OK].

Obs

• Du kan ändra inställningarna som anges i den inledande konfigurationen under [Admin.verktyg]. Du kan också ställa in maskinens tid och datum under [Admin.verktyg].

• När inställningen [Skriv ut faxhuvud] under faxöverföringsinställningar är aktiverad visas registrerat användarfaxnummer, användarnamn samt tid och datum för överföring i sidhuvudet på varje fax du skickar.