Ändra driftläge

Du kan växla mellan kopierings-, skannings- och faxläge genom att trycka på motsvarande knappar.

Kopieringsläge

Tryck på [Kopiera] för att aktivera kopieringsläget. I kopieringsläget tänds [Kopiera].

Bild av kopiatortangent

Skannerläge

Tryck på [Skanner] för att aktivera skannerläge. I skannerläget tänds [Skanner].

Bild av skannertangent

Faxläge

Tryck på [Fax] för att aktivera faxläge. I faxläget tänds [Fax].

Bild av faxtangent

Funktionsprioritet

Som standard är kopieringsläget valt när maskinen är slås på eller då den förinställda tiden för [Syst. timer för autoåterg.] har passerat utan åtgärder medan startskärmen för det aktuella läget visas. Du kan ändra valt läge med hjälp av [Funktionsprioritet] under [Admin.verktyg].