Skicka fax från en dator (LAN-fax)

Du kan skicka ett dokument direkt från en dator via den här maskinen till en annan fax, utan att skriva ut dokumentet.

Viktigt

• Denna funktion stöds av Windows XP/Vista/7 och Windows Server 2003/2003 R2/2008/2008 R2. Mac OS X stödjer inte denna funktion.

Bild av en LAN-fax

Förberedelse för att skicka fax från en dator ansluten via USB

1. Anslut maskinen till en dator med en USB-kabel.

För mer information, se Ansluta till en dator med en USB-kabel.

2. Installera LAN-fax-drivrutinen på datorn.

För information, se anvisningarna som medföljer drivrutinens CD-ROM-skiva.

3. Registrera LAN-fax-mottagare i LAN-fax-adressboken.

För mer information, se Konfigurera LAN-faxadressboken.

Förberedelse för att skicka fax från en dator ansluten via nätverk

1. Anslut maskinen till nätverket.

För mer information, se Ansluta med en nätverkskabel.

2. Ange nätverksinställnigar som t.ex. maskinens IP-adress.

För mer information, se Konfigurera maskinen.

3. Installera LAN-fax-drivrutinen på datorn.

För information, se anvisningarna som medföljer drivrutinens CD-ROM-skiva.

4. Registrera LAN-fax-mottagare i LAN-fax-adressboken.

För mer information, se Konfigurera LAN-faxadressboken.