Ansluta till en dator med en USB-kabel

Viktigt

• USB 2.0-gränssnittskabel medföljer inte maskinen. Införskaffa en USB-kabel som är lämplig för den dator du använder.

• USB-anslutning med en Macintosh går endast att upprätta via skrivarens standard USB-port.

1Anslut USB 2.0-kabelns fyrkantiga anslutning till USB-porten.

Bild av maskinen

2Anslut den andra ändens platta kontakt till datorns USB-gränssnitt eller USB-nav.

Referens

• För information om hur man installerar skrivardrivrutiner för USB-anslutning, se anvisningar på CD-ROM-skivan med drivrutiner.