Skriva ut konfidentiella dokument

Om du använder funktionen Säker utskrift kan du lösenordsskydda dina utskriftsjobb.

Detta innebär att ditt jobb skrivs ut först sedan du har angett lösenordet via maskinens kontrollpanel.

Funktionen förhindrar att obehöriga användare ser känsliga dokument vid skrivaren.

Viktigt

• Den här funktionen är endast tillgänglig när man använder PCL6-skrivardrivrutinen och skriver ut från en dator med Windows operativsystem.

Bild av Säker utskrift

Skriva ut konfidentiella dokument

1. Använda skrivardrivrutinen för att skicka ett utskriftsjobb som en "Säker utskrift"-fil från en dator.

För mer information, se Lagra en säker utskriftsfil.

2. Ange lösenordet med hjälp av kontrollpanelen för att skriva ut filen.

För mer information, se Skriva ut en säker utskriftsfil.