Basisprocedure voor Scanbestanden opslaan op een memorystick

Met de volgende procedure kunt u scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugenapparaat (memorystick).

1. Steek een memorystick in de mediasleuf.

U kunt slechts één memorystick tegelijk in het apparaat insteken. De mediasleuf kan niet worden gebruikt als er tegelijkertijd een SD-kaart en een USB-flash memorystick wordt ingestoken.

2. Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd zijn.

Druk op de knop [Instellingen verwijderen] als een vorige instelling blijft staan.

3. Plaats de originelen.

4. Druk op [Best. opsl.].

5. Druk op [Opslaan op geheugenapparaat].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Druk op [OK].

7. Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen, zoals resolutie en scangrootte, op te geven.

Zie "Verschillende scannerinstellingen" voor meer informatie.

Schermafbeelding bedieningspaneel

8. Geef indien noodzakelijk de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

9. Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om instellingen zoals origineelrichting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

10. Druk indien nodig op [Verzend Bestandstype/naam] om instellingen, zoals bestandsformaat en -naam, op te geven.

Zie "Bestandstype en bestandsnaam opgeven" voor meer informatie.

11. Druk op de [Start]-knop.

Als batches worden gescand, plaatst u de volgende originelen nadat de scanbestanden werden verzonden.

Als het schrijven voltooid is, verschijnt er een bericht ter bevestiging.

12. Druk op [Afsluiten].

13. Haal de memorystick uit de mediasleuf.

Ontkoppel de media pas uit de mediasleuf nadat de gegevens helemaal opgeslagen zijn. Als u de media ontkoppelt terwijl er nog gegevens worden opgeslagen, dan zal dit leiden tot onbruikbare gegevens.