Overzicht van Bestanden opslaan op een memorystick

Volgend schema beschrijft hoe u scanbestanden kunt opslaan op een memorystick.

Belangrijk

Opmerking

Illustratie voor het opslaan van bestanden op een verwijderbaar geheugenapparaat

1. Dit apparaat

Als de optionele mediasleuf geïnstalleerd is, kan het apparaat scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugenapparaat.

2. Verwijderbaar geheugenapparaat

Scanbestanden worden opgeslagen op een verwijderbaar geheugenapparaat.

3. Clientcomputer

Met behulp van toepassingsprogramma's op een client-computer kunnen de scanbestanden die op het verwijderbaar geheugenapparaat werden opgeslagen, worden afgedrukt of bekeken.