Basisbewerkingen bij gebruik scan-to-folder

In deze paragraaf worden de basisbewerkingen uitgelegd bij het werken met scan-to-folder.

Verwijzing

1. Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd zijn.

Druk op de knop [Instellingen verwijderen] als een vorige instelling blijft staan.

2. Als het scherm voor de netwerkbezorgingsscanner of het-mailscherm wordt geopend, schakelt u over naar het scan-to-folderscherm.

Zie "Overschakelen naar het scan-to-folderscherm" voor meer informatie.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Plaats de originelen.

4. Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen, zoals resolutie en scangrootte, op te geven.

Zie "Verschillende scannerinstellingen" voor meer informatie.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Geef indien noodzakelijk de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

6. Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om instellingen zoals origineelrichting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

7. Druk indien nodig op [Verzend Bestandstype/naam] om instellingen, zoals bestandsformaat en -naam, op te geven.

Zie "Bestandstype en bestandsnaam opgeven" voor meer informatie.

8. Geef de bestemming op.

U kunt meerdere bestemmingen opgeven.

Zie "Scan-to-folderbestemmingen opgeven" voor meer informatie.

9. Druk op de [Start]-knop.