Meerdere originelen met enkel- en dubbelzijdige pagina's

Dit onderdeel geeft meer uitleg over de instellingen om te schakelen tussen [1-zijdig origineel] en [2-zijdig origineel] bij het scannen van meerdere originelen die eenzijdige en tweezijdige pagina's bevatten.

Selecteer [1- en 2-zijdig mengen]. Schakel vervolgens, nog voor u bijkomende originelen plaatst, tussen [1-zijdig origineel] en [2-zijdig origineel] en start daarna het scannen.

1. Druk op [Origin. invoertype].

2. Selecteer [Batch] of [SADF].

Als u meerdere originelen meerdere keren wilt scannen, moet u deze instelling van tevoren kiezen. Raadpleeg "Batch, SADF" voor meer informatie.

3. Selecteer [1- en 2-zijdig mengen] in [Originele instel.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk op [OK].