Meerdere pagina's van originelen als één bestand scannen

In deze paragraaf wordt de procedure uitgelegd voor het verzenden van meerdere originelen als een bestand met meerdere pagina's of het opslaan daarvan als één opgeslagen bestand.

Belangrijk

1. Druk op [Origin. invoertype].

2. Selecteren [Batch] of [SADF].

Om originelen te scannen vanaf de glasplaat, selecteert u [Batch]. Om originelen te scannen via de ADF, selecteert u [SADF]. Zie "Batch, SADF" voor meer informatie over [Batch] en [SADF].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [OK].

4. Plaats de originelen.

5. Geef instellingen op voor verzenden of opslaan.

6. Druk op de [Start]-knop om originelen te scannen.

Als [Batch] is geselecteerd, plaatst u extra originelen en drukt u vervolgens op de [>Start]-knop.

Als [SADF] is geselecteerd, begint het scannen automatisch zodra u extra originelen plaatst. Plaats bijkomende originelen nadat de originelen zijn gescand.

Herhaal deze stap totdat alle originelen zijn gescand.

7. Als alle originelen zijn gescand, drukt u op de knop [Scherp].

Opslaan of verzenden begint.