Pad opgeven met behulp van bladeren in de NetWare-server

Het pad naar een bestemming in een NDS-structuur opgeven door te bladeren in een NDS-structuur of op een NetWare Bindery-server.

1. Druk op [Handm. inv.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [NCP].

3. Selecteer het verbindingstype.

Druk op [NDS] om een map in de NDS-structuur op te geven.

Druk op [Bindery] om een map op de NetWare Bindery-server op te geven.

4. Druk op [Blad. door netwerk] onder het veld met de padnaam.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u [NDS] heeft geselecteerd bij [Verbindingstype], wordt de NDS-structuurlijst weergegeven.

Als u [Bindery] heeft geselecteerd bij [Verbindingstype], wordt de NetWare Bindery-serverlijst weergegeven.

5. Zoek de bestemmingsmap in de NDS-structuur of op de NetWare Bindery-server.

Druk op [1 Niveau omhoog] als u de bestemmingsmap niet kunt vinden en zoek vervolgens naar de map op dit niveau.

6. Selecteer de bestemmingsmap.

7. Druk twee keer op [OK].