Het pad naar een FTP-server handmatig invoeren

U kunt het pad naar een FTP-server handmatig invoeren.

1. Druk op [Handm. inv.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [FTP].

3. Druk op [Handm. inv.] rechts van het servernaamveld.

Het soft-toetsenbord wordt weergegeven.

4. Voer een servernaam in.

In plaats van de servernaam op te geven, kunt u ook het desbetreffende IPv4-adres gebruiken.

5. Druk op [OK].

6. Druk op [Handm. inv.] rechts van het padveld.

7. Voer het pad voor de map in.

Hierna volgt een voorbeeld van een pad waarvan de mapnaam "gebruiker" en de submapnaam "lib" is: user\lib.

8. Druk op [OK].

9. Geef de gebruikersnaam op, in overeenstemming met de betreffende instelling op de bestemming.

Druk op [Handm. inv.] rechts van het veld gebruikersnaam om het soft-toetsenbord weer te geven.

10. Geef het wachtwoord op, in overeenstemming met de betreffende instelling op de bestemming.

Druk op [Handm. inv.] naast het wachtwoordveld zodat het soft-toetsenbord wordt weergegeven.

11. Druk op [Wijzigen] rechts van het poortnummerveld als u het poortnummer wilt wijzigen dat in [Systeeminstellingen] is ingesteld. Voer een poortnummer in met behulp van de cijfertoetsen en druk vervolgens op de knop [Scherp].

12. Druk op [Verbindingstest].

Er wordt een verbindingstest uitgevoerd om te controleren of de opgegeven map bestaat.

Als het bericht "Verbinding met de PC mislukt. Controleer de instellingen." verschijnt, raadpleeg dan de handleiding Problemen oplossen.

13. Controleer het resultaat van de verbindingstest en druk op [Afsluiten].

14. Druk op [OK].