Bestanden naar een NetWare-server verzenden

Illustratie van bestanden verzenden naar een NetWare-server

1. Dit apparaat

U kunt scanbestanden naar NetWare-mappen verzenden. Gebruik het NCP-protocol om scanbestanden naar NetWare-mappen te verzenden.

2. NetWare-server

U kunt deze map gebruiken om bestanden binnen het netwerk te delen via NetWare. Als u afbeeldingsgegevens naar de server verzendt, kunnen bestanden worden opgeslagen op de server.

3. Clientcomputer

De bestanden kunnen alleen worden gedownload door computers waarop de NetWare-client toepassing is geïnstalleerd en die op de server zijn ingelogd.