Bestanden naar gedeelde mappen verzenden

Illustratie van bestanden verzenden naar gedeelde mappen

1. Dit apparaat

Geef een bestemmingscomputer op via het bedieningspaneel, nadat u het origineel hebt geplaatst; het gescande document wordt naar een gedeelde map op de bestemmingscomputer verzonden. Gebruik het SMB-protocol als u scanbestanden naar gedeelde netwerkmappen wilt verzenden.

2. Bestemmingscomputer

Het gescande document wordt naar de gedeelde map gestuurd die is opgegeven.

3. Clientcomputer

Het gescande document wordt naar de gedeelde map gestuurd die is opgegeven. U kunt ook vanaf een clientcomputer gescande bestanden sturen naar gedeelde mappen op andere computers.