Met behulp van Bonjour

Volg de onderstaande procedure om te kunnen afdrukken met Bonjour onder Mac OS X 10.2.3 of hoger. Als voorbeeld van de procedure wordt Mac OS X 10.3.7 gebruikt. Ook Ethernet en wireless LAN-verbindingen kunnen worden gebruikt.

1. Start System Preferences op.

2. Klik op [Print & Fax].

3. Klik op [Set Up Printers].

Afhankelijk van het besturingssysteem van uw computer, verschijnt [Set Up Printers] mogelijk niet. Indien [Set Up Printers] niet verschijnt, gaat u door met de volgende stap.

4. Klik op [Add] of de [plus]-knop.

Mac OS X 10.5 of hoger

Klik op [Default]. Als de naam van de printer niet wordt weergegeven, selecteert u het pictogram dat overeenkomt met uw netwerkomgeving (TCP/IP, enz.).

Mac OS X 10.4

Klik op een printer waarbij "Bonjour" is weergegeven in de kolom "Connection".

Overige Mac OS X

Klik op [Rendezvous] in het snelkeuzemenu.

5. Selecteer de naam van de verbonden printer in het pop-upmenu [Printer Model] en klik vervolgens op [Add].

In Mac OS X 10.4 wordt het venster Installeerbare opties weergegeven. Selecteer de optie die u wilt installeren en druk na de configuratie op [Continue].

Onder Mac OS X 10.5 of hoger selecteert u de printer die u gebruikt in de lijst [Printer Name] en het [Kind] bonjour.

6. Sluit System Preferences af.