Windows Vista, Windows Server 2008 - USB

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u het PostScript 3-printerstuurprogramma onder Windows Vista of Windows Server 2008 installeert voor gebruik met een USB-interface.

Belangrijk

Indien het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, wordt plug-en-play ingeschakeld en wordt het pictogram van het apparaat dat is aangesloten op de "USB"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

U kunt de printerstuurprogramma's vanaf de meegeleverde cd-rom installeren.

Indien het printerstuurprogramma niet is geïnstalleerd, volgt u de plug-en-play-instructies van de printer op om deze vanaf de meegeleverde cd-rom te installeren.

1. Sluit het apparaat met de USB-kabel aan op de computer.

Sluit de USB-kabel goed aan.

2. Selecteer in het venster Nieuwe hardware gevonden de optie [Stuurprogramma's zoeken en installeren (aanbevolen)].

Klik op [Ja] of [Doorgaan] wanneer het venster [Gebruikeraccountbeheer] wordt geopend.

3. Wanneer een bericht verschijnt waarin wordt verzocht de cd-rom te plaatsen, plaats dan de cd-rom in het cd-romstation.

Klik op [Sluiten] als het dialoogvenster [Automatisch afspelen] wordt geopend.

4. Selecteer de naam van het apparaat waarvan u het stuurprogramma wilt installeren en klik op [Volgende].

Installatie van het printerstuurprogrammam wordt automatisch gestart.

Wanneer het bericht "Windows kan de uitgever van deze software niet verifiëren" verschijnt bij de installatie, selecteer dan [Dit stuurprogramma toch installeren].

5. Klik op [Sluiten].

Als de installatie is geslaagd, wordt het pictogram van het apparaat dat op de "USB001" poort is aangesloten, toegevoegd aan het venster [Printers].