Windows XP, Windows Server 2003 / 2003 R2 - USB

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u het PostScript 3-printerstuurprogramma onder Windows XP of Windows Server 2003 / 2003 R2 installeert voor gebruik met een USB-interface.

Belangrijk

Indien het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, wordt plug en play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de “USB”-poort toegevoegd aan het venster [Printers en faxapparaten].

U kunt de printerstuurprogramma's vanaf de meegeleverde cd-rom installeren.

Indien het printerstuurprogramma niet is geïnstalleerd, volgt u de plug-en-play-instructies van de printer op om deze vanaf de meegeleverde cd-rom te installeren.

1. Sluit het apparaat met de USB-kabel aan op de computer.

Sluit de USB-kabel goed aan.

2. Selecteer [Niet nu] en klik vervolgens op [Volgende >].

3. In het dialoogvenster [Wizard nieuwe hardware gevonden] klikt u op [Installeren vanuit een lijst of specifieke locatie (Uitgebreid)] en vervolgens klikt u op [Volgende >].

4. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Als Auto Run wordt gestart, klikt u op [Annuleren] en dan op [Afsluiten].

Om Auto Run uit te schakelen, drukt u bij het plaatsen van de cd-rom in het station op de linker [Shift]-toets en houdt u deze toets ingedrukt tot de computer gereed is met lezen vanaf de cd-rom.

5. Vink het selectievakje [Ook op deze locatie zoeken:] aan bij [Op de onderstaande locaties naar het beste stuurprogramma zoeken] en klik dan op [Bladeren] om de locatie van het printerstuurprogramma te selecteren.

Als het cd-rom-station de stationsaanduiding D heeft, zijn de bronbestanden van het printerstuurprogramma op de volgende locatie opgeslagen: D:\X86 of X64\DRIVERS\PS\XP_VISTA of X64\MUI\DISK1.

6. Controleer de locatie van het printerstuurprogramma en klik op [Volgende >].

7. Selecteer de naam van de printer waarvan u het stuurprogramma wilt installeren en klik op [Volgende >].

Als het bericht [Hardware-installatie] verschijnt, klikt u op [Toch doorgaan].

8. Klik op [Voltooien].

Als de installatie is geslaagd, wordt het pictogram van de printer die op de “USB001”-poort is aangesloten, toegevoegd aan het venster [Printers en faxapparaten].