Het PostScript 3-printerstuurprogramma installeren (Windows XP, Windows Server 2003 / 2003 R2)

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u het PostScript 3-printerstuurprogramma onder Windows XP of Windows Server 2003 /2003 R2 installeert wanneer u de printer als een Windows-netwerkprinter gebruikt.

Belangrijk

1. Sluit alle toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het installatieprogramma wordt gestart.

3. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

Het printerstuurprogramma met de geselecteerde taal wordt geïnstalleerd. Het Engelstalige printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd als één van de volgende talen is geselecteerd: Suomi, Magyar, Cestina, Polski, Portugues, Russian, Catala, Turkce.

4. Klik op [PostScript 3-printerstuurprogramma].

De wizard Printer toevoegen wordt gestart.

5. Klik op [Volgende >].

6. Klik op [Netwerkprinter, of een printer die met een andere computer is verbonden] en vervolgens op [Volgende >].

7. Selecteer [Zoeken naar printer] en klik op [Volgende >].

8. Dubbelklik op de computernaam die u als afdrukserver wilt gebruiken in het venster [Gedeelde printers:].

9. Selecteer het apparaat dat u wilt gebruiken en klik vervolgens op [Volgende >].

Als er een waarschuwingsdialoogvenster verschijnt, klikt u op [Ja].

De installatie van het printerstuurprogramma wordt gestart.

10. Klik op [Volgende >].

Selecteer [Ja] om het apparaat als standaard in te stellen.

11. Klik op [Voltooien].

Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.