De SmartDeviceMonitor for Client-poort gebruiken

Hier wordt beschreven hoe u het printerstuurprogramma installeert voordat u de SmartDeviceMonitor for Client-poort gebruikt.

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u SmartDeviceMonitor for Client downloaden van de website van de fabrikant en op de computer installeren. Neem contact op met uw dealer voor informatie over het downloaden van SmartDeviceMonitor for Client.

Belangrijk

Verwante onderwerpen

Het PCL-printerstuurprogramma installeren(TCP/IP)
Het PCL-printerstuurprogramma installeren (IPP)
De poortinstellingen voor SmartDeviceMonitor for Client wijzigen