Enveloppen instellen d.m.v. het bedieningspaneel

Volg de onderstaande procedure om het apparaat in te stellen met behulp van het bedieningspaneel als u enveloppen in de handinvoer plaatst.

Belangrijk

1. Open de handinvoer en leg de enveloppen er met de afdrukzijde naar beneden in, de flappen open en van het apparaat afgericht. Duw de enveloppen in het apparaat totdat u een piepgeluid hoort.

Illustratie van de handinvoer

2. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-toets op het bedieningspaneel.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

3. Druk op [Systeeminstellingen].

4. Druk op het tabblad [Instellingen papierlade].

5. Druk op [Printer handinvoer papierformaat].

6. Selecteer het formaat van de envelop en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7. Druk op [Pijl-omlaagVolg.] om door de lijst te bladeren.

8. Druk op [Papiertype: Handinvoerlade].

9. Druk op [Envelop] in het gebied [Papiertype] en selecteer vervolgens het juiste item in het gebied [Papierdikte].

Schermafbeelding bedieningspaneel

10. Druk op [OK].

11. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Het beginscherm wordt weergegeven. Configureer eveneens de papierinstellingen met het printerstuurprogramma.